voor al uw eiken vloeren

Vragen? Bel 020 - 486 31 75

Showroom

Wil u onze eiken vloeren eens in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom in ons bedrijfspand in Amsterdam. Hier hebben wij vele voorbeelden van verschillende eiken vloeren in allerlei afmetingen, kwaliteitssorteringen, bewerkingen en kleuren. Wij voorzien u graag van advies en maken, indien gewenst, gratis en vrijblijvend een offerte voor u op.

Onze showroom is gevestigd in ons bedrijfspand op de Nieuwe Hemweg 54 in Amsterdam. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00. Wij zijn echter regelmatig op projectbezoek. Om ervoor zorg te dragen dat u niet onverhoopt voor een dichte deur staat werken wij bij voorkeur op afspraak. Mocht het u niet lukken om doordeweeks langs te komen, dan is het (in overleg) ook mogelijk om een afspraak in het weekend te maken. Voor een afspraak kunt u bellen naar 020-4863175 of mail naar info@echtparket.nl

Voor foto’s van door ons gelegde vloeren kunt u kijken in onze fotogalerij of op onze Facebook pagina. Daar vindt u verscheidende foto’s van reeds door ons opgeleverde projecten. Wil u alvast meer weten over de verschillende mogelijkheden? Kijk dan eens op onze pagina’s visgraat of planken.

Offerte aanvragen?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Vul ons offerteformulier in en u ontvangt binnen 1 werkdag uw offerte.

vrijblijvend aanvragen